Szendrő Gabriella

Gabi213 évig közgazdászként dolgoztam, majd szakmát váltottam és 2011-ben a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán gyógytornász diplomát szereztem. Azóta gyógytornászként tevékenykedem a Fonyódi Rendelőintézetben. Elsősorban strukturális scoliosisban szenvedő gyermekekkel, valamint különböző ortopédiai, reumatológiai kórképekkel küzdő emberekkel foglalkozom. Fő érdeklődési területem a válltájékot és a gerincet érintő degeneratív elváltozások témája, mely területeken tudományos tevékenységet is folytatok. Folyamatosan képzem magam, hogy kövessem az aktuális kezelési trendeket.

Várnagy Anna

Anna2Első diplomámat biológusként szereztem, majd a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem, mint gyógytornász-fizioteraputa, 2012-ben. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikájának vállsebészeti részlegén és a Menta Ortopédiai Egészségközpontban dolgozom. Igyekszem követni a szakma itthoni és külföldi tudományos eredményeit, tanfolyamokon és konferenciákon veszek részt, hallgatóként és előadóként egyaránt. Fő érdeklődési területem a vállízületet érintő betegségek, illetve a térd- és a csípő problémái.

Arany Lívia

Livi2Villamosmérnöki diplomám (orvosi műszer szak), majd a Testnevelési Egyetem edzői szaka után személyi edzőként helyezkedtem el. 15 éve dolgoztam, amikor 2011-ben a Semmelweis Egyetem Gyógytornász szakát befejeztem. Munkám során betegeim egészséges életmódra, testi-lelki egyensúlyra való törekvéseit, a helyes testtartást és testmozgást tudatosítom a fitnesz világával ötvözve. Segítséget nyújtok gerincbántalmak, törések, műtétek utáni rehabilitációban, a visszamaradó károsodások folyamatos kiküszöbölésével. Minden korosztálynak megfelelő igénybevételt, a túlterhelés elkerülésével szakszerűen biztosítok. Látva az orvostudomány robbanásszerű fejlődését, szükségesnek tartjuk az élethosszig tartó tanulást és tapasztalatszerzést.